Facebook oldalunk

Kiszállítás

Házhozszállítás

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Beton tetőcserép - BRAMAC

Beton tetőcserép - BRAMAC
A Bramac cég a világ legnagyobb tetőfedő anyag gyártó vállalat csoportjának az amerikai Standard Industries-nek a része. A Bramac termékek ennek a cégóriásnak köszönhetően a legjobb minőségben és esztétikai megjelenéssel készülnek.

Az építkezők közel 3 évtizede bíznak a máig is egyedülálló Bramac minőségben. Több mint 900 millió db tetőcserép 600 ezer családi ház, 600 ezer építkező jelzi, hogy a Bramac cserép már bizonyított, úgy az új építkezéseknél mint a felújításoknál. A Bramac a családok otthonainak biztonságáért, az építészeti kultúráért, hagyományaink megőrzéséért tesz Magyarországon.
A Bramac nemcsak mondja, hanem tettekkel és tényekkel is bizonyítja, hogy piac vezető a tető innovációban. Novo, Protector, Protector Plus felületi fejlesztéseivel megreformálta a tetőcserepek esztétikai megjelenését. Solar és hőszigetelési innovációi többletfunkciót, többletértéket adnak a tetőnek. Rendszerszemléletű, esztétikus, ökologikus tetőfedési rendszerei a fenntartható építészetet támogatják.

További információkért, árakért keresse a Bramac termékkatalógust a fatelepen!